Poljski i bh. novinari snimali Modrića nakon meča. Pogledajte zašto ih je oduševio

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ briljirao je na utakmici Hrvatska - Poljska (1:0) u drugom kolu Lige nacija. Postigao je krasan gol iz slobodnjaka, ali i osim toga igrao vrhunski samo par sati prije 39. rođendana. No, novinare iz Poljske i Bosne i Hercegovine oduševio je ponašanjem dugo nakon utakmice. Oni su ga čekali u mix zoni stadiona u Osijeku i na izlazu iz Opus Arene te ostali očarani Modrićevim odnosom prema navijačima.

Novinar SportSporta iz BiH bio je na stadionu i snimio tu scenu: "Prije nego što je ušao u mix zonu za davanje izjava, Modrić je samoinicijativno pomaknuo zaštitare koji su blokirali put navijačima. Ovaj neočekivan i srdačan čin omogućio je obožavateljima da se približe svom heroju, iskoriste priliku za fotografiranje i uživaju u trenutku s jednim od najvoljenijih igrača hrvatskog nogometa. Ova gesta svjedoči o dubokom poštovanju i ljubavi koje Modrić osjeća prema svojim navijačima."

Novinar poljske televizije pratio je Modrića ispred stadiona, gdje je prije ulaska u autobus reprezentacije zastao kod navijača u invalidskim kolicima te im dao autograme i slikao se s njima, ali i s brojnim ostalima koji su ga tamo čekali. "Autogram za svakoga. Fotografija? Nema problema. Luka Modrić pokazuje masterclass ne samo na terenu", napisao je uz snimku scene koju je postavio na društvene mreže:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.