Pongračiću stigla iznenađujuća ponuda. Danas će odlučiti o svom novom klubu

Foto: Profimedia

MARIN PONGRAČIĆ (26) danas donosi odluku o nastavku karijere. Naime, hrvatski reprezentativac imao je dogovoren transfer u francuski Rennes za 16.5 milijuna eura, no u cijeli posao se upetljala Fiorentina. Talijani nude Pongračiću petogodišnji ugovor i zaradu od 2.1 milijuna eura po sezoni.

Uskoro odluka

Pongračić sada razmišlja čiju ponudu prihvatiti, piše Nicolo Schira. "Pongračić će objaviti svoju odluku u sljedećih nekoliko sati." Nije poznato koliko novca Fiorentina nudi Lecceu, no za pretpostaviti je da će izjednačiti ponudu Rennesa. U prošloj sezoni Pongračić je upisao 38 nastupa za Lecce u Serie A i talijanskom kupu, a sjajnom sezonom zaslužio je i povjerenje Zlatka Dalića pa je tako na Euru startao protiv Španjolske i Italije.

Rennes i Lecce su sve dogovorili, ali...

Dvadesetšestogodišnjeg stopera Transfermarkt procjenjuje na sedam milijuna eura vrijednosti, a u karijeri je još igrao za München 1860, Red Bull Salzburg, Wolfsburg i Borussiju Dortmund. Talijanski mediji navode da su Rennes i Lecce jedan drugom poslali dokumentaciju potrebnu za transfer i da se samo čeka da se posao završi. No u sve se sad umiješala Fiorentina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.