Poslušajte reakciju engleskog komentatora kad su juniori Hajduka izbacili City

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

JUNIORI Hajduka pobijedili su Manchester City 2:1 u osmini finala Lige prvaka mladih na Poljudu. Prvi pogodak za Hajduk zabio je Roko Brajković, a drugi Mate Antunović. Za City je pred sam kraj prvog dijela pogodio veznjak Oscar Bobb, no Hajduk je sjajno odveo utakmicu do kraja i prošao u četvrtfinale. 

Hajduk će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Borussije Dortmund i PSG-a, koji je na rasporedu danas od 16 sati. Nakon susreta protiv Cityja, koji je bio favorit, engleski BT Sports objavio je video s kraja utakmice, uz koji su napisali: "Pogledajte koliko plasman u četvrtfinale Lige prvaka mladih znači Hajduku." Poslušajte i reakciju engleskog komentatora na kraju utakmice.

Hajduk je do velikog uspjeha stigao bez nekoliko vrlo važnih igrača. Marko Capan i Rokas Pukštas ranije su ove sezone igrali za juniore, a sada su sa seniorskom ekipom baš kao i suspendirani Luka Vušković, dok je Dominik Prpić, koji također ima važnu ulogu u seniorima, trenutno ozlijeđen. Svi oni mogli bi pojačati Hajduk u četvrtfinalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.