LIGE PETICE

Poznat napadač na Kolašinca i Ozila: Nije Turčin i nije htio ukrasti auto

Screenshot: Twitter

SUPROTNO tvrdnjama engleskih medija da su Sead Kolašinac i Mesut Ozil u srpnju u sjevernom Londonu bili žrtve obračuna turske i istočnoeuropske bande te da su napadnuti kako bi se kriminalci dočepali luksuznog terenca kojim su se vozili, napadači su Englezi, a razlog napada bili su skupocjeni satovi koje nose nogometaši.

U kolovozu je policija uhitila dva Turčina, ali nakon toga su pod optužbom da su izvršili napad privedeni Englezi, 30-godišnji Ashley Smith i četiri godine mlađi Jordan Northover.

Smith je sada priznao krivnju za napad i pokušaj pljačke Arsenalovih zvijezda, ali tvrdi da im nije želio ukrasti automobil nego satove. 

Izricanje kazne očekuje se 1. studenog.

Podsjećamo, 25. srpnja nogometaši su se vozili u Ozilovom Mercedesu kad su se pojavila dva napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala. 

Kolašinac je izašao iz auta i goloruk odbio naoružane napadače, a Ozil je iz auta pobjegao u obližnji turski restoran. Konobari i kuhari istrčali su iz restorana kako bi pomogli napadnutim igračima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.