Pranjić je osvojio 1 od mogućih 18 bodova. Klub: Ima podršku Uprave, ostaje trener

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

BIVŠI hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić dao je mandat na raspolaganje Upravi GOŠK-a iz Gabele nakon petog poraza u šest utakmica otkako je preuzeo momčad. Klub je njegovu ostavku odbio i nekadašnji igrač Dinama, Heerenveena, Bayerna, Panathinaikosa... ostaje na klupi.

Pranjić je GOŠK preuzeo pred 3. ligaško kolo. Karijeru na klupi kluba iz Gabele započeo je s četiri vezana poraza, potom jednim osvojenim bodom iz utakmice protiv Širokog Brijega (2:2), a onda je stigla nova utakmica i poraz 0:4 protiv Veleža. Momčad je u njegovom mandatu osvojila jedan od mogućih 18 bodova, a pritom postavila razliku golova 3:16.

Njegova pozicija je zasad sigurna

"Preuzimam odgovornost i ovaj poraz me boli. Iz poštovanja prema nogometu moram staviti svoj mandat na raspolaganje Upravi, a ona neka odluči što i kako dalje", izjava je hrvatskog trenera koju je na svom Facebook profilu objavio posljednjeplasirani klub prvenstva Bosne i Hercegovine

S istog mjesta stiže i informacija da je Pranjić do daljnjeg siguran na klupi.

"Danijel Pranjić ostaje trener NK GOŠK Gabela. Nakon što je ponudio svoj mandat na raspolaganje, večeras je dobio potporu od strane Uprave. Vjerujemo i dalje da možemo zajedničkim snagama izboriti opstanak u ligi BiH", navodi se u jučerašnjoj objavi.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.