HNL

Predsjednica Šibenika o smjeni trenera: Ne toleriramo narušavanje međuljudskih odnosa

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

PREDSJEDNICA HNK Šibenika Marina Jurić objavila je priopćenje u kojem govori o iznenadnom otkazu koji je Marko Kartelo dobio u petak, nakon svega dva kola na klupi kluba sa Šubićevca te samo dan uoči gostovanja kod Dinama. Njegov nasljednik trebao bi biti Dean Računica, a vijest o novom treneru bit će objavljena sutra.

Priopćenje HNK Šibenik:

"Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu, posebno u svlačionici, trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera.

Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je 'šef' i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati.

Iznimno je važno zadržati profesionalnu sinergiju uprave i trenera koja se reflektira na travnjaku i pridonosi percepciji kluba u javnosti. U svrhu zadržavanja sportskog natjecateljskog ozračja na svim klupskim razinama i ostvarivanju što boljih rezultata i ostanka ove sezone u društvu najboljih bili smo primorani na smjenu trenera Marka Kartela.

Našem treneru zahvaljujemo se na dosadašnjem radu, a puno uspjeha i sreće želimo u nastavku njegove trenerske karijere. Odluka o imenovanju i predstavljanju novog trenera HNK Šibenik predviđeno je sutra, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.