Predsjednik Hajduka: U završnim smo pregovorima s novim trenerom

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

NA POLJUDU se održava skupština Hajduka, prva u mandatu novog predsjednika kluba Ivana Bilića. Na skupštini mogu sudjelovati svi Hajdukovi dioničari ili njihovi zakonski zastupnici i opunomoćenici. Podsjetimo, Hajduk djeluje kao sportsko dioničko društvo od 2009. godine, kada je završeno preoblikovanje kluba iz udruge građana.

Najveći vlasnički udio u klubu ima Grad Split, koji je vlasnik 65.9% dionica, a drugi najveći udio ima Udruga Naš Hajduk, koja u vlasništvu drži 30.6% dionica. Između ostalog, okupljenima se obratio predsjednik Ivan Bilić te dao kratak komentar na potragu za novim trenerom koja je u tijeku.

"Naš jedini cilj je da momčad pokaže što se može napraviti radom, redom i disciplinom. Obećavanja nećemo davati. Želimo biti konkurentni u domaćoj ligi za osvajanje trofeja. Želimo se plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige. Osvježavat ćemo igrački kadar, ali vjerujemo da ova momčad ima kostur da budemo uspješni. Nastavit ćemo s afirmacijom mladih igrača. Nadam se da ćemo do kraja sljedećeg tjedna imati trenera. U završnim smo pregovorima", rekao je Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.