Predstavnici Kupa kontinenata kod župana Sanadera

ŽUPAN splitsko-dalmatinski Ante Sanader primio je danas direktora IAAF/VTB Bank Kupa kontinenata Split 2010. Sinišu Ergotića i predsjednika udruge Svjetski atletski kup Ivicu Bubića koji su mu predstavili veliko atletsko natjecanje koje će se 4. i 5. rujna održati na Poljudu.

Predstavnici Kupa upoznali su župana s projektom i tijekom priprema za njegovu realizaciju s posebnim naglaskom na dio koji će se odvijati na prostoru županije. Naime, najbolji atletičari svijeta tih će dana biti smješteni u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, a značajan je i dolazak tima Amerike u trening-kamp u Makarsku i Tučepe.

Ante Sanader i savjetnik mu Damir Gabrić izrazili su zadovoljstvo što će Split i županija biti domaćini velikog sportskog događaja uz uvjerenje da će Kup kontinenata značajno pridonijeti turističkoj promociji najveće hrvatske županije. Župan Sanader izrazio je želju da u rujnu na najvišoj razini ugosti predstavnike tima Amerike i visoke dužnosnike Svjetske atletske federacije (IAAF) te organizatorima poželio uspješno i nezaboravno natjecanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.