Preokret oko Fayea. Flick odlučio što će s Čudom iz Kustošije

Foto: Profimedia

ČUDO IZ KUSTOŠIJE, kako su engleski mediji nazvali Mikayila Fayea (20), impresionirani onim što je radio i time da je iz kluba koji nije u SuperSport HNL-u izborio transfer u Barcelonu, ipak se neće zadržati na Camp Nouu. Tu odluku donio je trener momčadi Hansi Flick.

Faye nije još zaigralo za prvu Barceloninu momčad. Iako su postojale naznake da joj se približio, pa je i sjedio na klupi za pričuve u nekim susretima, službene minute nije dobio. Čini se da ih neće ni dobiti jer nije impresionirao Flicka u predsezoni, javljaju izvori iz Španjolske.

Barca traži 15 milijuna eura za njega

Senelaski stoper  nastupao je za Barcinu drugu momčad u prošloj sezoni i kroz 34 utakmice se isticao dobrim reakcijama u obrani, a stigao je i postići četiri gola. To mu nije dovoljno za najjači Barcelonin kadar, ali bilo je dovoljno da se drugi klubovi počnu raspitivati za njega. Španjolski mediji pisali su o ponudi Porta i Rennesa, ali i o interesu Intera.

Katalonci žele 15 milijuna eura za njega, a traženom se najviše približio Rennes ponudom od 10 milijuna eura uz oko 25 posto od idućeg transfera. Faye je po transferu iz Kustošije vrijednom oko 1.5 milijuna eura, s Barcelonom potpisao ugovor do kraja sezone 2026./27. Ranije se navodilo da će ostati u klubu, no čini se da je došlo do promjene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.