Problemi za Hajduk pred utakmicu s Goricom. Pukštas nije jedini koji nedostaje

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka će u subotu s početkom u 20 sati igrati protiv Gorice utakmicu 7. kola SuperSport HNL-a. Splitska momčad bit će domaćin te utakmice, a dočekuje ju kao drugoplasirani klub prvenstvene ljestvice. Sigurno je da u subotnjem susretu trener momčadi Gennaro Gattuso neće moći računati na Rokasa Pukštasa, koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta kartona, no to vjerojatno neće biti jedini njegov problem.

Hajduk utakmicu dočekuje nakon ligaške pobjede u derbiju igranom na Maksimiru u kojem je golom Marka Livaje svladao Dinamo 1:0. Uslijedila je nakon toga utakmica kod Bilogore u Grubišnom Polju, gdje je s uvjerljivih 4:0 izborio plasman u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Ogled protiv Gorice, koju je Hajduk u njihovom zadnjem susretu u svibnju prošle sezone svladao 2:0, vjerojatno će propustiti i Fahd Moufi, koji nije konkurirao za derbi zbog ozljede zadnje lože. Očekuje se da će on propustiti još barem dvije utakmice, a lako moguće i sve tri do pauze za reprezentativna okupljanja (6. listopada). Realno je da bi se mogao vratiti tek 19. listopada protiv Slavena.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.