Prosinečki: Da se ne lažemo, ima pritiska. Izgubili smo u svim utakmicama dosad

Foto: R.R./ATA Images/PIXSELL

ROBERTU PROSINEČKOM ne ide dobro na klupi Crne Gore. Prvi put u povijesti ta je reprezentacija izgubila u pet uzastopnih utakmica. Niz je počeo u lipnju porazima u prijateljskim utakmicama od Belgije i Gruzije, da bi se nastavio u B rangu Lige nacija, gdje je Crna Gora kod kuće izgubila od Walesa te u gostima od Islanda i Turske.

Crnoj Gori večeras slijedi novi težak zadatak i gostovanje kod Walesa, a susret je na konferenciji za medije najavio Prosinečki. "Da se ne lažemo, jasno je da ima pritiska, izgubili smo sve utakmice do ovog trenutka, ako se to ponovi i četvrti put, nije lako... Možemo pričati da smo igrali dobro protiv Turske i Walesa, ali bodova nema. To je problem", rekao je. 

Prosinečki: Nema alibija

Crna Gora ima i velikih problema s ozljedama, pa Prosinečki ne može računati na iskusne igrače poput Stefana Savića i Marka Vešovića. Upitan za nastup je i Stevan Jovetić, dok su suspendirani Milutin Osmajić i Miloš Brnović.

"Momci su motivirani, nemam dileme da će dati sve od sebe. Nema alibija, ali stvarno smo imali problema u svakoj utakmici, dolazili su igrači koje smo probali izliječiti, ali to nije išlo. Nije riječ o jednom ili dva igrača, već njih pet-šest, i to stvarno bitnih. Moramo se okrenuti mladima", poručio je Prosinečki.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.