Protiv Hrvatske će igrati 41-godišnjak. Modrić komentarom o njemu nasmijao novinare

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/EPA

HRVATSKA nogometna reprezentacija u subotu od 18 sati na Maksimiru igra treću utakmicu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija. Protivnik joj je Škotska, momčad koja u prva dva kola ima dva poraza i bez bodova je na zadnjem mjestu u skupini 1. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (39) na konferenciji za medije uoči utakmice najavio je susret sa Škotskom.

Gostujući novinari postavljali su Modriću pitanja o njegovoj dugovječnosti te motivaciji da još uvijek igra za Hrvatsku. Jedan od škotskih novinara napomenuo je da će na drugoj strani biti igrač koji je stariji od Modrića. Radi se o 41-godišnjem golmanu Craigu Gordonu. 

"Znam ga otprije, velika je stvar za njega da se još natječe. Lijepo je znati da će biti i netko stariji od mene na terenu", rekao je Modrić te odgovorom nasmijao novinare. Gordon je vratar sa 75 nastupa za Škotsku.

Veteran s iskustvom u Premier ligi bio je šest puta prvak Škotske

Trenutno je pod ugovorom sa škotskim prvoligašem Heartsom. Na vrhuncu karijere Gordon je branio u engleskoj Premier ligi, u Sunderlandu, koji ga je kupio za 11 milijuna eura. Branio je tamo, dakle, dok je Modrić nastupao za Tottenham.

Nakon Sunderlanda branio je šest godina za Celtic, s kojim je u svih šest sezona osvojio naslov prvaka Škotske. Ugovor s Heartsom ima do kraja ove sezone i još uvijek se ne zna hoće li to za njega značiti i kraj karijere.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.