Prvak UFC-a: Conor McGregor ne izgleda dobro, kao da se drogira

Foto: EPA, Screenshot: YouTube

ŠEF UFC-a Dana White sredinom travnja najavio je povratak Conora McGregora (36) u borilački kavez. Irski borac trebao se 29. lipnja na eventu UFC 303 u Las Vegasu boriti protiv Michaela Chandlera (38), no do toga nije došlo jer se ozlijedio. Stoga i dalje nije poznato hoće li i kada McGregor imati prvu borbu nakon tri godine.

Podsjetimo, McGregor je u lipnju 2021. na eventu UFC 264 liječničkim prekidom izgubio od Dustina Poiriera. Od tada se bavio privatnim biznisom i snimanjem filma Road House. O McGregoru je govorio Belal Muhammad (36), prvak UFC-ove velter kategorije u kojoj je do naslova došao u srpnju ove godine pobijedivši Leona Edwardsa jednoglasnom sudačkom odlukom.

Muhammad o McGregoru: Taj tip trenutačno ne izgleda dobro u životu. Izgleda kao da se napušio, kao da se drogira

Muhammad, koji je tijekom MMA karijere upisao 24 pobjede u 28 mečeva, poručio je da ne bi dopustio McGregoru da preskoči red i na temelju popularnosti uskoči u borbu za naslov u velter kategoriji, u kojoj je Irac odradio par mečeva.

"Taj tip trenutačno ne izgleda dobro u životu. Izgleda kao da se napušio, kao da se drogira. Čak i da pobijedi Michaela Chandlera, ne bih mu dopustio da preskoči red jer postoje momci koji su to zaslužili i koji su radili za to. Što se tiče moje ostavštine, naravno da bih želio našamarati Conora", rekao je Muhammad za Submission Radio.

Muhammad sumnja da će se boriti s McGregorom te je poručio da mu je žao Chandlera koji jako dugo čeka na meč s irskim borcem. Podsjetimo, McGregor je bio prvak UFC-a u perolakoj i lakoj kategoriji. Ukupno u MMA karijeri ima 22 pobjede i šest poraza.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.