PSG produljio ugovor s jednim od najvažnijih igrača

Foto: EPA

KAPETAN francuskog nogometnog prvaka Paris Saint-Germaina, Brazilac Marquinhos (29) produžio je ugovor s pariškim klubom do 2028. godine, objavio je klub u petak. "Oduševljen sam što sam potpisao produljenje ugovora, ali i vrlo ponosan", rekao je Marquinhos za klupsku stranicu.

"Ovo je poseban trenutak za mene. Uvjeren sam da ćemo nastaviti postizati velike stvari zajedno u godinama koje dolaze", kazao je 29-godišnji branič, koji je na Park prinčeva stigao 2013. iz Rome.

"Sjećam ga se kada se pridružio klubu s 19 godina. Od prvog dana pokazivao je veliku predanost i pobjednički duh, uvijek se boreći za dres Paris Saint-Germaina", dodao je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi.

Brazilac je s 405 utakmica treći igrač po broju nastupa za PSG, više imaju samo Jean-Marc Pilorget (435) i Marco Verratti (413). No, Marquinhos je igrač s najviše europskih nastupa u dresu pariškog kluba (81), a od 2020. je i kapetan kluba.

Tijekom dosadašnjih devet sezona u glavnom gradu Francuske, brazilski reprezentativac osvojio je čak 26 trofeja - sedam naslova prvaka Francuske, šest Kupova, šest Liga kupova te sedam Superkupova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.