Europske lige

PSG završava dva velika transfera iz Serie A

Foto: Profimedia, EPA

PSG nakon dugo godina prijelazni rok odrađuje pod novim sportskim direktorom nakon rastanka s Brazilcem Leonardom, uz čiji je odlazak izvršena i zamjena na klupi tako da je Christophe Galtier zamijenio Mauricija Pochettina. Leonardovo mjesto sada je preuzeo Luis Campos, Portugalac koji je prethodno stvorio šampionske ekipe Monaca i Lillea.

Njegove prve mete na novom radnom mjestu su dva igrača iz talijanske Serie A. Radi se o slovačkom stoperu Intera Milanu Škriniaru i napadaču Sassuola Gianluigiju Scamacci. Francuski mediji, uključujući list Le Parisien, pišu kako je PSG s oba igrača već dogovorio uvjete ugovora.

Kolika će biti odšteta još nije poznato, ali pretpostavlja se kako bi ukupno za ovaj tandem trebala iznositi barem 80 milijuna eura. Škriniar ima 27 godina i dugo vremena je među boljim braničima lige, dok je Scamacca četiri godine mlađi i uz 16 ligaških golova prošle sezone je zaključio najbolje razdoblje u karijeri.

Obojica su aktualni reprezentativci, Škriniar je Slovačku predstavljao 53 puta, dok je Roberto Mancini nakon trijumfa talijanske reprezentacije na Europskom prvenstvu prošle godine, zbog dobre golgeterske forme, u momčad uvrstio i Scamaccu, koji je prikupio sedam nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.