Publika izviždala tenisačicu na US Openu zbog ponašanja prema skupljačici loptica

Foto: EPA

KAZAHSTANSKA tenisačica i 32. igračica svijeta Yulija Putintseva (29) izazvala je incident na US Openu. Peta tenisačica svijeta, Talijanka Jasmine Paolini ju je bez većih problema nadigrala i u sat vremena i 33 minute pobijedila 6:3, 6:4 u trećem kolu posljednjeg Grand Slam turnira sezone. Putintseva je svoje nezadovoljstvo iskalila na mladoj sakupljačici loptica.

Kad joj je djevojčica ponudila loptice, kazahstanska tenisačica, inače rođena u Moskvi, ju je samo hladno gledala. Djevojčica je pokušala ponovo, dajući joj loptice jednu po jednu, ali Putintseva ih je namjerno pustila da padnu na pod i ulovila tek treću lopticu. Publika je odmah reagirala s negodovanjem, a kritike su se nastavile na društvenoj mreži X.

"Nije joj prvi put"

"Nije iznenađujuće i nije prvi put da se ponaša loše prema djeci koja skupljaju loptice kada gubi. Ona je jednostavno loša osoba", komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Ovako nešto je neprihvatljivo!" Još jedan korisnik je napisao: "Ovo nije ništa novo, nažalost, radila je i gore stvari. Jedva čekam da se povuče iz tenisa." Četvrti komentar je bio: "Djevojčica je trebala da je pogodi lopticom u glavu", a i ostali komentari su bili u sličnom tonu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.