Rüdiger muči Endricka na treninzima. Marca: Stalno viče na njega nakon duela

Foto: Screenshot (Twitter)

ENDRICK (18) je prije tri dana predstavljen kao novi igrač Reala. Riječ je o iznimno talentiranom brazilskom napadaču koji je 2022. dogovorio suradnju s madridskim klubom, ali priključio mu se tek kada je postao punoljetan. Dotad je nastupao za Palmeiras, za koji je kao vrlo mlad stigao upisati 82 nastupa, 21 pogodak i četiri asistencije, a već ima i deset nastupa i tri gola za seniorsku reprezentaciju Brazila.

Nijemac krenuo žestoko

Mladi napadač odmah se priključio Realovim treninzima i odmah došao pod pasku iskusnog kolege Antonija Rüdigera (31). Njemački stoper, piše Marca, odmah je žestoko krenuo s mlađim kolegom. Rüdiger Endricku stalno viče da bude jači u duelima tijekom treninga, a kada igraju jedan protiv drugog, Rüdiger se trudi kako bi ga što čvršće čuvao u duelima i prati ga u stopu.

Rüdiger ga čuva kao najbolje napadače svijeta

Marca dodaje kako Rüdiger protiv Endricka na treninzima igra kao nekada protiv Harryja Kanea iz Bayerna, Erlinga Haalanda iz Manchester Cityja te Kyliana Mbappéa, dok je bio u PSG-u. Prema Transfermarktu, Real je za Endricka izdvojio 47.5 milijuna eura kako bi ga doveo iz Palmeirasa, a iznos bi mogao porasti na 60 milijuna eura uračunaju li se bonusi.

Sve to dogovoreno je još 15. prosinca 2022. godine, kad je dogovoren i ugovor koji vrijedi do kraja sezone 2026./27.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.