Reakcije navijača na Sigurovu odluku: Zbog Dalića smo ostali bez hrvatskog Kimmicha

Foto: Profimedia

NIKO SIGUR (20), igrač Hajduka i dosadašnji U-21 reprezentativac Hrvatske, odlučio je ubuduće nastupati za Kanadu. Podsjetimo, Sigur je rođen u Kanadi, a prije malo više od godinu dana istovremeno je dobio poziv za hrvatsku U-21 reprezentaciju i seniorsku reprezentaciju Kanade. Tada je odlučio nastupati za Hrvatsku te je s mladom reprezentacijom igrao Euro prošlog ljeta.

Svojim igrama u Hajduku zaradio je pretpoziv Zlatka Dalića za Euro u Njemačkoj. Činilo se da je na korak do pravog poziva i da bi se u ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine mogao ustaliti u hrvatskoj reprezentaciji, ali do toga ipak neće doći. Sigur će tako ostati na devet nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a posljednji mu je bio u lipnju protiv Irske.

Navijači Hrvatske na profilu HNS-a na Facebooku ispod ove objave većinom podržavaju Sigurovu odluku. Ističu da je to što je Hrvatska ostala bez jako talentiranog i svestranog igrača greška Saveza i prije svega izbornika Zlatka Dalića, koji forsira stare i zaslužne, a ne mlade i perspektivne. Izdvajamo komentare koji su potaknuli najviše reakcija.

"Mali je odlučio pametno, a ovo je Dalićev poraz"

"Šteta, u njemu bi imali "hrvatskog Lahma ili Kimmicha" za budućnost, polivalentnog igrača koji može biti i zadnji vezni i desni bek i to podjednako dobro odigrati... Ali eto, odluka je bila na njemu, pošteno, i sretno mu!" 

"Pametan , ovo je poraz Dalića. Važno je daje stari i ozlijeđeni Perišić na spisku."

"Bravo mali, skuzio na vrime kako HNS radi."

"Pametno i svaka čast momku! Dok oni odrade svoje lopovluke i kombinacije njegovo vrijeme prođe. Rješavajte se starih lakrdija i dajte priliku hrvatskoj mladosti!"

"Sretno Niki, ali bit će toga još dok se ne shvati da Dalić svojim ponašanjem uništava na dugi period reprezentaciju, a ne da ju gradi. I sve je to sakriveno iza lažnog domoljublja i kvazi vjere. Naime, upravo mladi igrači uz dio starijih iskusnijih trebaju biti okosnica budućnosti hrvatske reprezentacije."

"Tako i treba. Imamo mi Perišića za narednih 20 godina."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.