Real gubi i brani se, a Mbappe i Vini ne pomažu. Pogledajte reakciju Bellinghama

Foto: Profimedia

"MBAPPEU i VINICIUSU nije ni posao igrati obranu", odbrusio je nedavno Carlo Ancelotti na novinarsku primjedbu da dva superstara ne pridonose u fazi obrane. Prema snimci iz završnice utakmice Lige prvaka Lille - Real (1:0), čini se da njegovo mišljenje ne dijeli Jude Bellingham. 

"Bellinghamova reakcija na to što Mbappe i Vini džogiraju i ne rade ništa govori sve"

Naime, navijači Reala po društvenim mrežama dijele snimku nastalu u završnici utakmice. U sudačkoj nadoknadi Lille usprkos vodstvu stišće Real, čiji se igrači grčevito bore kako bi se obranili. To rade svi osim Mbappea i Viniciusa. Na to poludi Jude Bellingham, treći Realov superstar, koji se usprkos zvjezdanom statusu i tome što je ofenzivac baca po terenu. "Bellinghamova reakcija na to što Mbappe i Vini džogiraju i ne rade ništa govori sve. Potpuno je u pravu", piše realovac koji je podijelio snimku.

Brojni navijači Reala slažu se s ovom ocjenom te dodaju da su prije početka sezone, a nakon Mbappeovog dolaska, upozoravali na dva razloga zbog kojih će se to negativno odraziti na igru momčadi te odnose u njoj. Mbappe i Vinicius, naime, drže istu poziciju, a to je lijevo krilo.

Može li Real trpjeti dvojicu koji ne igraju obranu?

Nju primarno igra i Rodrygo, ali njega je kao najmlađeg i najmanju zvijezdu lako poslati na klupu, dok prva dvojica moraju igrati iako tako jedan drugom ulaze u teritorij. Osim toga, nijedan od njih ne pridonosi obrani. Real, smatraju navijači, može podnijeti jednog igrača koji ne igra obranu, ali dvojicu nikako.

Mbappe je prvu sezonu u Realu otvorio kao najbolji strijelac, ali momčad prvaka Španjolske i Europe za sada ne igra sjajno. U prvih osam kola La Lige ima već tri remija, a u Ligi prvaka je već u drugom kolu doživjela poraz. 

Tablice omogućuje Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.