Real kreće po Rodrija?

Foto: EPA

REAL MADRID je izgubio Tonija Kroosa, za kojeg se na kraju prošle sezone moglo reći da je bio jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. S obzirom na povlačenje njemačkog igrača, Real je usmjerio pažnju na igrača kojeg mnogi smatraju trenutno najboljim veznim igračem.

U konkurenciji s Viniciusom Juniorom, Danijem Carvajalom i Judeom Bellinghamom za Zlatnu loptu nalazi se Rodri iz Manchester Cityja. The Athletic piše da Manchester City priprema novi ugovor za Rodrija, s ciljem da ga značajnom povišicom nagovori da ostane u Manchesteru.

Treba im veznjak

Iako izvori iz Real Madrida kažu da su zainteresirani za njega, priznaju da bi si teško mogli priuštiti Rodrijevo dovođenje sljedećeg ljeta. Ipak, ovisno o ishodu suđenja protiv Cityja i mogućim kaznama koje bi City mogao dobiti, Real želi biti spreman da u svakom trenutku može krenuti po Rodrija. Alternativna opcija je da Rodri pusti da mu istekne trenutni ugovor i besplatno dođe u Madrid.

City ne želi da Rodri uđe u zadnje dvije godine svog ugovora jer bi tada imao veću pregovaračku moć, a svjesni su i da bi se u nekom trenutku Rodri mogao poželjeti vratiti u Madrid, gdje je odrastao. Real već ima Eduarda Camavingu, Aureliena Tchouamenija i Fedea Valverdea za budućnost, ali potencijalni odlasci Luke Modrića i Danija Ceballosa, uz povlačenje Kroosa, mogli bi opravdati ovakav potez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.