Real mora dovesti braniča. Marca: Bilo bi loše da to bude Sergio Ramos

Foto: EPA

REAL MADRID je u krizi zbog brojnih ozljeda i izostanaka koji su najviše pogodili zadnju liniju. Golman Thibaut Courtois te braniči Eder Militao, David Alaba i Dani Carvajal ozlijeđeni su i teško je procijeniti kad će se vratiti na teren i biti u punoj snazi. Čelnici Reala zato su odlučili dovesti braniča, po mogućnosti pravog stopera, u sljedećem prijelaznom roku.

Tu je vijest prenio portal Football Espana, no nije sigurno kad će Real krenuti po novog igrača. Moglo bi to biti u zimskom prijelaznom roku, čime bi se prekršila klupska tradicija po kojoj se igrači ne dovode preko zime, već samo u ljeto. Objasnio je jednom prilikom Carlo Ancelotti da Real ne dovodi igrače na zimu jer se ne bi imali kad prilagoditi momčadi ni uigrati.

Ramos nije u planovima iako ga dio navijača želi

Legendarni kapetan Reala Sergio Ramos (38) slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sevillom. Dio navijača složio bi se s njegovim povratkom, no ugledni španjolski list Marca uvjerava da bi to bila greška za Real.

Glavni razlog su njegove godine, ali i još jedno mitsko pravilo koje glasi: "Ako odeš iz Reala, ne vraćaj se." Iako Ramos ima kultni status u Kraljevskom klubu, uprava Reala nema strategiju potpisivanja veterana. Zbog toga nije došao ni Harry Kane prije nešto više od godine dana. Real će se vjerojatno fokusirati na to da dovede neke mlađe igrače, piše Marca.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.