Real objavio broj koji će Mbappe nositi. Evo što to znači za Modrića

Foto: EPA

REAL MADRID najavio je predstavljanje Kyliana Mbappea, koje će se održati u utorak, 16. srpnja u 12 sati na stadionu Santiago Bernabeu. Prije same prezentacije predsjednik Reala Florentino Perez dočekat će francuskog napadača kako bi zajedno potpisali ugovor na pet godina. Nakon predstavljanja na stadionu Reala uslijedit će konferencija za medije, navode iz Reala.

Mbappeova Francuska ispala je u polufinalu Europskog prvenstva, a 25-godišnji napadač rekao je da nije zadovoljan svojim nastupom. Imao je ozljedu nosa, zbog koje je morao većinu utakmica igrati sa zaštitnom maskom na licu. U Real stiže bez odštete nakon što je odlučio da neće produljiti ugovor s PSG-om.

Prošle je sezone osvojio francusko prvenstvo te stigao do polufinala Lige prvaka. Ukupno je zabio 44 gola. Mbappe i Real pregovarali su već par godina, no ovaj su se put dogovorili sve. Francuz bi za sam potpis ugovora trebao dobiti 100 milijuna eura.

Desetka je vjerojatno rezervirana za Modrića

Nosit će broj 9 na leđima, objavio je Kraljevski klub. Inače, Mbappe nosi broj 10 u reprezentaciji i u PSG-u, no čini se da je desetka rezervirana za Luku Modrića, kojem je prije deset dana istekao ugovor s Realom i koji bi trebao uskoro potpisati novi ugovor na još jednu sezonu.

Modrić je igrajući za Real osvojio sve: pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Posljednjih je godina zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu, što bi i sad trebao učiniti.

Tijekom aktualne sezone je većinom rezerva, ali dao je značajan doprinos i kao starter i svojim ulascima s klupe u Realovom pohodu do osvajanja La Lige te do finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi na samo 22 utakmice, uspio je zabiti 2 gola i asistirati za njih 8.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.