Real prodaje igrača koji je tijekom devet godina odigrao 31 utakmicu

Foto: EPA

REAL MADRID će ovog ljeta pokušati prodati Jesusa Valleja (27), objavio je španjolski As. Riječ je o braniču koji je karijeru započeo u Real Zaragozi, a madridski klub doveo ga je 2015. godine za pet milijuna eura. Iako je devet godina pod ugovorom s Real Madridom, Vallejo je upisao svega 31 nastup jer je bio na posudbama u Eintracht Frankfurtu, Wolverhamptonu i Granadi.

"Real je u potrazi za novim klubom za Valleja te je spreman prihvatiti nisku ponudu", navode španjolski novinari. Trener Carlo Ancelotti ne računa na Valleja, čiji ugovor vrijedi još godinu dana. S istekom suradnje Vallejo bi otišao besplatno, kao slobodan igrač, a ovako Real može dobiti kakvu-takvu odštetu.

"Veliki profesionalac"

Vallejo je navodno "osoba kojoj se ništa ne može prigovoriti". Opisuju ga kao "velikog profesionalca" koji se nikada nije štedio na treninzima iako je bio daleko od statusa prvotimca.

As ga hvali i zbog toga što je Judeu Bellinghamu prepustio broj 5 na dresu, pa i zbog toga što naporno radi i tijekom odmora, odnosno između dviju sezona. "No to neće biti dovoljno", ističe As o Valleju, kojeg Transfermarkt procjenjuje na milijun eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.