Rebić debitirao za novi klub u Serie A

Foto: EPA

HRVATSKI veznjak Nikola Moro igrao je do 54. minute za Bolognu koja je na svom terenu odigrala 1:1 s Empolijem u susretu trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva. Oba gola postignuta su u prve četiri minute susreta, Giovanni Fabbian doveo je Bolognu u vodstvo u trećoj minuti, a Emmanuel Gyasi poravnao je u četvrtoj minuti.

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić zbog ozljede mišića nije igrao za Bolognu. Bologna, koja će ove sezone igrati u Ligi prvaka, tako je i nakon tri kola bez pobjede. Nalazi se na 15. mjestu s dva bodova, dok je Empoli četvrti s pet bodova.

Rebić debitirao za Lecce

Istovremeno je Lecce stigao do prvih bodova u novoj sezoni svladavši na svom terenu Cagliari s 1:0 golom Nikole Krstovića iz 26. minute. Hrvatski krilni napadač Ante Rebić debitirao je za Lecce, svoj novi klub, ušavši u igru u četvrtoj minuti nadoknade. Podsjetimo, Rebić je ovog ljeta raskinuo ugovor s Bešiktašom i vratio se u Serie A.

Prije Leccea, u Italiji je igrao za Fiorentinu, Veronu i Milan. U Njemačkoj je nosio dresove RB Leipziga i Eintracht Frankfurta, a u Hrvatskoj je igrao za RNK Split.

Lecce je skočio na 12. mjesto s tri boda, dok je Cagliari 14. s dva. Vode Inter i Torino s po sedam bodova, Juventus ima bod i utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.