Rebić potpisao za Lecce. Tamo nisu zaboravili što je napravio kad im je zabio 2020.

Screenshot: Youtube

ANTE REBIĆ (30) vratio se u Italiju, zemlju i ligu u kojima se formirao kao nogometaš. Potpisao je za Lecce, koji mu je nakon Fiorentine, Verone i Milana četvrti klub za koji igra u Serie A. Navijači tog kluba sjetili su se kako ih je Rebić prije četiri godine oduševio dok je igrao za Milan, i to nakon što je kao napadač Milana zabio Lecceu za poraz koji ga je usmjerio prema drugoj ligi.

Svijet se raspadao, a Rebić je igrao nogomet života

Sezone 2019./2020. fanovi nogometa se ne žele sjećati. Njen drugi dio protekao je u znaku pandemije covida, zaraženih igrača, testiranja, maski, igranja pred praznim tribinama i po ljetnim žegama jer su natjecanja na proljeće bila prekinuta... Navijači Leccea na ovo sve dodaju i to što im je klub na kraju te mučne sezone ispao iz lige.

Obol tome dao je Ante Rebić. Kada nikome nije bilo do nogometa, on je igrao nogomet života, i to za jedan od najvećih klubova. U sezoni i godini obilježenoj koronom Rebić je kao krilni napadač Milana zabijao svima, pa tako i Lecceu. U 27. kolu Serie A, "protuprirodno" igranom krajem lipnja, zabio je za pobjedu Milana 4:1 te neobično proslavio gol.

Nitko nije očekivao da će napadač Milana ovako slaviti gol

Primijetio je da je mladi Lecceov sakupljač lopti iza gola shrvan golom koji je upravo zabio njegovom klubu. Rebić je na to izveo klasni potez. Došao je do Lecceovog sakupljača lopti te ga grlio i tješio, a ovaj se zaprepašten takvim postupkom suparničkog strijelca smijao.

Oduševio je Lecce nakon što mu je zabio. Četiri godine kasnije potpisao je za njega

Naravno, Lecce i njegove navijače Rebić je oduševio ovim potezom. Lecce je fotografije krasne geste suparničkog strijelca podijelio na društvenim mrežama te otkrio da je mladić kojeg je Rebić tješio junior Leccea i njegov veliki navijač te da je u klubu pet godina. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.