Rebić raskinuo s Turcima i odmah pronašao novi klub?

Foto: EPA

ANTE REBIĆ (30) je raskinuo ugovor s Bešiktašom godinu dana nakon dolaska u turski klub. Imao je važeći ugovor još godinu dana, a zarađivao je oko četiri milijuna eura po sezoni. Međutim, nakon slabije forme, brojnih ozljeda i svađa s čelnicima kluba, Bešiktaš i Rebić su završili svoju priču.

Rebić je igrao u sedam utakmica za Bešiktaš prošle sezone, od kojih je posljednja bila u veljači. Nakon toga je zbog slabih igara ispao iz sastava, a mučila ga je i ozljeda leđa. Nije zaigrao ni na pripremama uoči nove sezone. Sada je slobodan igrač, no turski novinar Sercan Dikme piše kako bi se hrvatski ofenzivac mogao vratiti u talijansku Veronu.

Povratak u Italiju?

Rebić je ondje igrao u sezoni 2015/2016 kao posuđeni igrač Fiorentine. U deset nastupa nije imao konkretnog učinka. Verona je prošle sezone završila na 13. mjestu Serie A. Bivši hrvatski reprezentativac i osvajač srebrne medalje u Rusiji 2018. u karijeri je igrao još za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt i Milan.

Najbolji nogomet igrao je pod vodstvom Nike Kovača u Frankfurtu prije šest godina. Za reprezentaciju Hrvatske ima 42 nastupa i tri pogotka. Povezivalo ga se s Hajdukom u posljednje vrijeme, no Turci tvrde da bi Rebić trebao završiti u Italiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.