HRVATSKI NOGOMETAŠI

Rebić zabio dva gola pa nahvalio Ibrahimovića. Evo što je rekao u prijenosu uživo

Foto: EPA

ANTE Rebić vratio se u momčad Milana nakon što se oporavio od ozljede, a nakon toga i od zaraze koronavirusom. Odmah je pronašao golgetersku formu.

U prvoj utakmici po povratku zabio je dva gola u 4:0 pobjedi nad Crotoneom. Preostala dva pogotka zabio je Zlatan Ibrahimović koji je zabio 500. i 501. pogodak u karijeri.

Rebić je najprije u 69. minuti bio najviši na skoku nakon kornera i zabio je za 3:0. Samo minutu kasnije Rebić je zabio svoj drugi gol na utakmici i četvrti ove sezone u prvenstvu. Ibrahimović je pucao po golu, a odbijenu loptu je Calhanoglu proslijedio do Rebića koji je iz voleja rasparao mrežu. Turski igrač bio mu je asistent i kod prvog gola.

Nahvalio Ibrahimovića

Nakon susreta Rebić je izašao pred novinare u programu uživo i nahvalio Ibrahimovića kojeg smatra jednim od najboljih nogometaša u povijesti. 

"Sretan sam zbog golova koje sam postigao. Prošla utakmica protiv Crotonea nije završila najbolje za mene, ali danas je bilo sjajno. Imao sam nesreću prva tri-četiri mjeseca ovdje jer sam se odmah ozlijedio pa sam se onda i zarazio koronavirusom. Sad sam se vratio i bit ću još i bolji", rekao je Rebić pa nahvalio Ibrahimovića

"On je veliki profesionalac. Jedan od najboljih igrača u povijesti. On je pravi primjer svima nama", zaključio je Rebić.

Milan u idućem kolu igra protiv Spezije, a potom 21. veljače slijedi veliki milanski derbi protiv Intera koji bi mogao biti ključan za trenutku utrku za Scudetto. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.