Rasprodane sve ulaznice za Malmo!

DINAMO će i u trećoj europskoj utakmici ove sezone napuniti Maksimir. Jutros već od 8:30 stvorio se dugačak red za ulaznice za susret doigravanja kvalifikacija Lige prvaka protiv Malmoa. Karte su se počele prodavati od 14 sati.

Najzaslužnije za to su simbolične cijene ulaznica za koje se Dinamo i ovaj put odlučio. Tako za ulazak na sjevernu i istočnu tribinu morate imati jednog slavuja (kunu), dok su cijene karata za zapad najskuplje i stoje cijelih deset kuna.

No, ovaj put svaki navijač može kupiti najviše dvije ulaznice. Protiv Helsinkija je svaki kupac mogao dobiti pet ulaznica što su iskoristili šverceri karata pa će im Dinamo pokušati stati u kraj ovim ograničenjem.

Neviđen pritisak vlada oko stadiona, telefoni nenormalno zovne a pitanje je uvijek isto: ima li što za zapad? Može i sjever, samo da je ulaznica. Niti piće ne možete popiti u miru, a da vam konobar za ulaznicu ne ponudi ćevape. I igrači Dinama dobili su ograničenje, Jerko Leko u šali je rekao: "Samo je Krstanović ograničen na 200 komada."

U poslijepodnevnim satima nervoza je eruptirala. preko 20 policajaca s četiri defendera čuva kolone ljudi, a unatoč naguravanju za sada nema privedenih, barem tako tvrde iz PU. Pitanje je hoće li tako i ostati jer strpljenje okupljenih popušta, a red za karte navodno se pomaknuo svega nekoliko metara u sat vremena.

Iz Dinama su u popodnevnim satima javili da bi unatoč velikim redovima ulaznica moglo ostati i za sutrašnji dan, međutim negdje oko 19 sati Maksimir je objavio kako više nema karata za sutrašnji dvoboj četvrtog pretkola Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.