Rijeka besplatno dovela bivšeg igrača Osijeka i Dinama

Foto: NK Rijeka

ANTE MAJSTOROVIĆ (30) je novi igrač Rijeke. Od ranije je poznato da Rijeka traži nove igrače u obrambenoj liniji, s obzirom na to da Emilu Dilaveru i Mateju Mitroviću istječu ugovori s klubom, a za Stjepana Radeljića i Niku Galešića postoji ozbiljan interes iz inozemstva.

Majstorović je u Rijeku stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Istri. Prošle sezone je u dresu Istre odigrao 32 utakmice u kojima je zabio jedan pogodak i upisao jednu asistenciju. U Pulu je došao u ožujku prošle godine i odigrao prvu utakmicu nakon pauze od čak dvije godine i tri mjeseca.

Ranije je igrao za Osijek i Dinamo

Naime, Majstorović je u sezoni 2020./21. bio igrač Osijeka i u siječnju 2021. godine je prodan u kineski Shanghai Port za odštetu od 3.3 milijuna eura. Odmah po dolasku je doživio tešku ozljedu križnog ligamenta koljena pa nakon oporavka opet pretrpio ozljedu istog koljena te na kraju nije upisao ni jedan nastup u Kini prije povratka u SuperSport HNL.

Za Osijek je nastupao od ljeta 2019. godine, kada je kupljen od Dinama za 400 tisuća eura, iako za zagrebački klub nije upisao ni jedan nastup. Seniorsku karijeru je počeo u Imotskom 2011. godine, a nakon dvije sezone u drugoligaškom društvu prešao je u tada jaki RNK Split.

Za Split je upisao 43 nastupa prije nego što ga je Dinamo kupio za 500 tisuća eura. Tri sezone je proveo u Lokomotivi kao posuđeni igrač prije nego što ga je Osijek kupio. U klubu iz grada na Dravi je upisao 55 nastupa prije odlaska u Kinu.

Grafika: Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.