Rijeka i Hajduk igraju Jadranski derbi za prvo mjesto. Evo očekivanih sastava

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

OSMO kolo SuperSport HNL-a zaključit će Rijeka i Hajduk Jadranskim derbijem, koji se igra na Rujevici od 20 sati. Ujedno je to dvoboj koji će odlučiti tko će na kraju kola biti vodeća momčad prvenstva. Trenutno je to Rijeka, no prednost nad Hajdukom ima samo zbog bolje gol-razlike.

I Radomir Đalović i Gennaro Gattuso u ovaj susret ulaze bez većih glavobolja s ozlijeđenim i suspendiranim igračima, pa će na teren moći izvesti ono najbolje što imaju. Evo kako bi mogli izgledati sastavi Rijeke i Hajduka u večerašnjem Jadranskom derbiju.

Rijeka

Rijeka je u prošlom kolu s uvjerljivih 3:0 nadigrala Šibenik te se ne očekuju prevelike promjene u sastavu u odnosu na tu utakmicu, no mjesto u prvih 11 ipak bi na račun Gabrijela Rukavine mogao dobiti Amer Gojak kako bi se učvrstio vezni red. Niko Janković bi tako trebao preseliti na lijevo krilo.

Hajduk

Ni Hajduk neće previše mijenjati u odnosu na pobjedu nad Goricom 4:1 prošlog vikenda. Ipak, izvjesno je da će iz sastava ispasti Ismael Diallo, kojeg je Gattuso prije tjedan dana izveo već na poluvremenu. Dario Melnjak trebao bi se vratiti na lijevu stranu, pa će desno najvjerojatnije zaigrati Niko Sigur. U konkurenciju se nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona vraća Rokas Pukštas, no pitanje je hoće li odmah ući u prvu postavu.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.