Rijeka najvećeg talenta prodaje u MLS?

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

MATIJA FRIGAN je blizu odlaska iz Rijeke. Ovaj 19-godišnji napadač se u HNL-u nametnuo prvo u dresu Hrvatskog dragovoljca, a onda je svoje kvalitete pokazao i kao igrač Rijeke prvom dijelu ove sezone. Njegov vještine posebno su impresionirale klubove iz SAD-a, a jedan je već i poslao ponudu.

Radi se o Portland Timbersima, klubu koji ima dobre odnose s Rijekom jer je ranije iz nje doveo i stopera Darija Župarića. Navodno se radi o ponudi koja iznosi između četiri i pet milijuna eura, a Rijeka je zasad nije prihvatila, no to ne znači da neće.

Juričić potvrdio interes

Osim Portlanda, Frigana bi rado u svom dresu vidjeli talijanski prvoligaši Spezia i Lecce. Osvrt na priče o Friganu dao je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić prilikom gostovanja u emisiji Radio Rijeke.

"Drago nam je što je takav interes oko Frigana. To su cifre s kojima bi naš klub bio zadovoljan i naša poslovna politika je da moramo prodavati naše igrače. On nam je najvrjedniji eksponat, postoji interes. Ponude su dobre, ali nije bila nijedna službena. Čini se da se po našim medijima te brojke malo napušu, ali tu su negdje", rekao je Juričić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.