Rijeka želi igrača sa 127 nastupa u SHNL-u?

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

MATEJ MITROVIĆ (30) je kao slobodan igrač napustio Rijeku i potpisao jednogodišnji ugovor s katarskim Al-Ahlijem. S obzirom na odlazak iskusnog stopera, ali i to da Emilu Dilaveru istječe ugovor, dok su Stjepan Radeljić i Niko Galešić privukli pozornost drugih klubova, treneru Željku Sopiću mogli bi biti potrebni braniči.

Proteklih dana špekuliralo se da je Rijeka zainteresirana za dovođenje stopera Istre Darija Marešića (24), ali do tog posla ipak neće doći, nakon čega se pisalo i o interesu za Antom Majstorovićem (30), koji također nastupa za pulski klub. Talijanski insajder Lorenzo Lepore popisu potencijalnih novih igrača Rijeke dodao je i Krešimira Krizmanića (23).

Riječ je o braniču Gorice za kojeg su, prema Leporeovim saznanjima, zainteresirani klubovi iz Švicarske, Norveške te Rusije, pa i domaća Rijeka. Krizmanićev ugovor s Goricom vrijedi do ljeta 2025. godine, kada bi po isteku suradnje mogao otići besplatno. Velikogoričani bi ga, stoga, sigurno radije prodali sada i na njemu zaradili. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 1.5 milijuna eura.

Krizmanić ima 140 nastupa za Goricu

Prema podacima Transfermarkta, Krizmanić je upisao već 127 nastupa uz SuperSport HNL-u, dok je ukupno odradio 140 utakmica za prvu momčad Gorice u svim natjecanjima. Također, ima devet nastupa za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.