Ristovskog naljutilo pitanje novinara: Vi novine najbolje znate. Bolje nego ja

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je pobijedio Osijek 2:1 u utakmici drugog kola SuperSport HNL-a na Opus Areni. Domaćini su poveli pogotkom Pedra Lime, dok su gosti poravnali golom Arbera Hoxhe. Junak je bio Stefan Ristovski, koji je u 95. minuti zabio za pobjedu. Dao je Ristovski i izjavu nakon utakmice za MaxSport.

"Sretan sam, ponosan sam jer sam napokon i ja zabio taj gol. Drago mi je prvenstveno zbog pobjede na ovom izuzetno teškom terenu. Drago mi je da smo vjerovali do samog kraja. Imamo taj pobjednički mentalitet i moramo samo tako nastaviti", rekao je Ristovski.

Ristovski se naljutio

Na kraju intervjua je kolega Angelco Ketzman postavio Ristovskom prilično benigno pitanje, ali bek Dinama dao je otresit odgovor. "Da se malo našalimo, nakon ovog gola Pierre-Gabriel ostaje na lijevom boku, desni je zacementiran?" upitao je Ketzman, komentirajući činjenicu da Pierre-Gabriel, iako je desni bek, igra lijevo jer tamo Dinamo zasad nema jasno rješenje, a na desnom boku je Ristovski.

"Pa što ja znam, to vi novine najbolje znate, znate i sve o mom transferu, bolje nego ja, mene se ništa ni ne pita", rekao je Ristovski i otišao uz kratki pozdrav. Nije jasno što je točno isprovociralo Ristovskog, ali zbog spominjanja transfera se čini da je igraču Dinama zasmetala nedavna priča o njegovom mogućem transferu u Crvenu zvezdu. Nju su pustili mediji u njegovoj rodnoj Makedoniji, ali je brzo demantirana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.