Romano: Interov kapetan odlazi u PSG. Pitanje je samo kada

Foto: EPA-EFE

AKTUALNI francuski prvak PSG uskoro će u svojim redovima imati još jedno veliko igračko ime. Radi se o 27-godišnjem Milanu Škriniaru, koji je već dugo glavna meta Francuza, a u njegovom trenutnom klubu Interu, čiji je kapetan, dugo su mu pokušavali produljiti ugovor.

Od produljenja neće biti ništa, a budući da aktualni Škriniarov ugovor istječe na ljeto, reprezentativac Slovačke može otići besplatno. Fabrizio Romano javlja da je Škriniar na kraju sezone sigurno u Parizu, ali postoji šansa i da se transfer provede odmah.

U PSG-u žele ubrzati stvari i Škriniara već u siječnju dovesti u svoje redove, ali u tom slučaju za njega će morati platiti odštetu. Slovak je po Transfermarktu jedan od najvrjednijih stopera svijeta i trenutno vrijedi 60 milijuna eura.

Da bi ga se odrekli četiri mjeseca prije kraja ugovora, u Interu žele barem 20 milijuna eura odštete, a očekuje se da će im Inter uskoro poslati službenu ponudu. Transfer je tako već dogovoren, a jedino pitanje je kada će se dogoditi, u srpnju ili u siječnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.