Transferi

Romano: Najbolji branič Serie A ide u Juventus

Foto: Profimedia

TJEDNIMA se pisalo kako bi stoper Gleison Bremer (25) trebao postati novi igrač Intera, ali sada se dogodio veliki obrat. Dosadašnji igrač Torina, gdje ga je vodio Ivan Jurić, neće morati mijenjati prebivalište. Juventus je s gradskim rivalom dogovorio transfer i Bremera dovodi za oko 47 milijuna eura, javljaju talijanski novinari Fabrizio Romano i Romeo Agresti.

Bremeru je prošla sezona bila četvrta u Serie A te ujedno i individualno najuspješnija jer je proglašen najboljim braničem lige. Dodajmo da je fiksna vrijednost transfera 40 milijuna eura, a bonusi iznose sedam milijuna, dok bi Bremer trebao potpisati petogodišnji ugovor s godišnjom plaćom koja će biti nešto viša od pet milijuna eura. Inter je za stopera nudio 30 milijuna pa se Torino odlučio za financijski izdašniju ponudu.

Juventus dovodi Bremera kao zamjenu za Matthijsa de Ligta, koji odlazi u Bayern za 80 milijuna eura. Bremer je seniorsku karijeru započeo u Atletico Mineiru, odakle je nakon 33 utakmice ostvario transfer u Torino za 5.8 milijuna eura. U Torinu je ukupno zaigrao 110 puta i postigao 13 pogodaka, a unatoč sjajnim nastupima, još uvijek čeka na prvi poziv reprezentacije Brazila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.