Romano objavio transfer Rakitića u Hajduk. Pročitajte što pišu njegovi fanovi

Foto: EPA

ONO ŠTO je Hajduk potvrdio ponoćnom objavom, talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano jutros je podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ivan Rakitić je novi igrač splitskog kluba i novo jako ime u momčadi trenera Gennara Gattusa. Pratitelji Romanovog profila na X-u (bivši Twitter) ostavljaju komentare ispod te objave.

Rakitić je u karijeri osvojio gotovo sve što se moglo i najtrofejniji je igrač koji je ikad stigao u SuperSport HNL. Bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osvajač Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa i dvostruki osvajač Europa lige sa Sevillom. Ima i četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke...

"Jedan od najpodcjenjenijih veznjaka svih vremena"

U tom smjeru idu i komentari Romanovih pratitelja na X-u. "Jedan od najpodcjenjenijih veznjaka svih vremena", "Hajduk očekuju uzbudljiva vremena", "Ovo mijenja stvari. Jedva ga čekam vidjeti u akciji pod Gattusom", "Sve najbolje", "Barcelonina legenda", "Ovo smo čekali", neki su od komentara.

"Rakitić je odigrao je 323 službene utakmice za Sevillu, 310 za Barcelonu, preko 100 za Schalke 04, a na početku karijere nastupao je za Basel. U drugom dijelu prošle sezone prešao je iz Seville u saudijski Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku gdje će nositi dres s brojem 11", istaknuo je Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.