Ronaldo: Ispisali smo povijest. Milijardu pratitelja!

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO (39) objavio je da na društvenim mrežama ima milijardu pratitelja. Tome je pomogao njegov novopokrenuti YouTube kanal, koji je u tri tjedna privukao više od 60 milijuna pretplatnika. Ronaldo, koji je prošlog tjedna postigao svoj 900. gol u karijeri i pomogao Portugalu da pobijedi Hrvatsku 2:1 u Ligi nacija, prvi je čovjek koji je dosegnuo brojku od milijardu pratitelja na društvenim mrežama.

"Ispisali smo povijest, jedna milijarda pratitelja! Ovo je više od broja, to je dokaz naše zajedničke strasti, nagona i ljubavi prema igri i šire. Bili ste sa mnom na svakom koraku, kroz sve uspone i padove. Ovo putovanje je naše putovanje. Hvala vam što vjerujete u mene, na podršci i što ste dio mog života", poručio je Ronaldo u objavi prilikom pothvata.

Bivši igrač Manchester Uniteda i Reala, koji sada igra za saudijski Al-Nassr, dostigao je prekretnicu s preko 639 milijuna pratitelja na Instagramu, 170 milijuna na Facebooku i 113 milijuna na X-u. Ronaldo je na vrhu Forbesove liste najbolje plaćenih sportaša ove godine, sa zaradom izvan terena od 60 milijuna dolara, koju je potaknuo veliki broj pratitelja na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.