Ronaldo neutješno plakao, nitko ga nije mogao smiriti. Nikad nije viđen ovakav

Screenshot: SportKlub

DRAMA u finalu Kupa kralja Saudijske Arabije pripala je Al Hilalu, koji je nakon penala pobijedio Al Nassr 5:4. U regularnom dijelu i nakon produžetaka bilo je 1:1. Utakmicu su obilježili grubosti i crveni kartoni. Al Hilal je poveo golom Aleksandra Mitrovića u 7. minuti. Prednost te momčadi postala je još veća kada je u 56. minuti crveni karton dobio Al Nassrov golman David Ospina jer je rukama igrao van kaznenog prostora. 

I kada se činilo da će sve biti gotovo u regularnom dijelu, stigao je crveni karton i za Al Hilal u 87. minuti, koji je dobio Al Bulayhi. Samo minutu kasnije Al Nassr je izjednačio preko Yahye. Nije tu bio kraj crvenim kartonima, Koulibaly je također u 90. minuti isključen i Al Hilal je ostao s devet igrača na terenu. Usprkos tome što je finale završio s igračem manje od suparnika, Al Hilal je osvojio kup zahvaljujući golmanu Bonou, koji je u raspucavanju obranio dva penala. Al Hilal je tako kompletirao trostruku krunu: prvenstvo, Superkup i sada kup Saudijske Arabije. Marcelo Brozović igrao je do 70. minute za Al Nassr. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRAMU U FINALU SAUDIJSKOG KUPA

Ronaldo briljira u Arabiji. Ali superstar plaćen pola milijarde eura ni nakon godinu i pol nema domaći trofej

No sva burna događanja na utakmici zasjenio je Cristiano Ronaldo. Nakon što je zabio svoj penal u raspucavanju, više nije mogao gledati seriju do kraja. Kada je saznao da mu je momčad izgubila meč za trofej, počeo je nekontrolirano plakati. Prvo na klupi, a onda se bacio na travu. Suigrači, treneri i klupski čelnici pokušavali su ga utješiti, ali bez uspjeha.

Ronaldo (39) je osvojio sve, ali rođeni pobjednik i osvajač teško se miri s tim da je nakon godinu i pol u Saudijskoj Arabiji bez domaćeg trofeja. Za klub koji ga je doveo za oko pola milijarde dolara ove je sezone u 45 utakmica postigao čak 44 i namjestio 13 golova. Ali bez trofeja. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NEUTJEŠNOG RONALDA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.