Ronaldo se javio Cassanu jer mu nije u top 10 igrača? "Poslao mi je glasovnu poruku"

Foto: EPA

BIVŠI talijanski napadač Antonio Cassano (42) otkako je završio karijeru privlači pozornost kontroverznim komentarima. Među ostalima, bio je u žestokom medijskom sukobu s Joseom Mourinhom, prozivao srpskog napadača Dušana Vlahovića i trenera Massimiliana Allegrija, a jedna od njegovih meta je i Portugalac Cristiano Ronaldo.

Cassano je nedavno govorio o svojih deset najboljih nogometaša ikada, među koje nije uvrstio sjajnog Portugalca, a sada tvrdi da mu je Ronaldo zbog toga poslao popis trofeja koje je osvojio i statistiku koju je ostvario. "Rekao sam da je brazilski Ronaldo na prvome mjestu. Cristiano Ronaldo ne ulazi u mojih top 5, pa čak ni top 10, jer je za mene kvaliteta igrača nešto drugo.

Kada sam završio zadatak koji sam imao, dobio sam poruku s broja +34, koji dolazi iz Španjolske. Vidio sam popis trofeja i golova te statistiku. Onda mi je poslao glasovnu poruku, u kojoj mi je rekao: 'Ne poštuješ me, nikada to više nemoj raditi. Ti si postigao samo 150 golova i osvojio četiri trofeja.'

Savršeno. Odgovorio sam mu: 'Dragi Cristiano, slučaj me. Ti misliš da te ne poštujem, a ja te zapravo samo ne volim kao igrača. U čemu je problem? Zamislite, on je imao volju slati mi poruku zbog toga", tvrdi Cassano.

Ronaldo je pet puta osvojio Zlatnu loptu

Cassano je tijekom igračke karijere nastupao za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Veronu. Umirovio se 2018. sa 139 pogodaka i 118 asistencija u 515 službenih utakmica, navodi Transfermarkt.

Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih nogometaša ikad. Danas kao 39-godišnjak predvodi saudijski Al-Nassr, u kojem je ove sezone zabio osam golova u devet utakmica, dok je ranije nosio dres Sportinga, Manchester Uniteda, Reala i Juventusa. Među ostalim nevjerojatnim uspjesima, ističe se osvajanje čak pet Zlatnih lopti, priznanja za najboljeg igrača svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.