Salah: Moguće je da mi je ovo zadnja sezona u Liverpoolu

Foto: EPA

LIVERPOOL je na Old Traffordu pobijedio Manchester United 0:3 u trećem kolu Premier lige. Luis Diaz postigao je dva pogotka, u 35. i 42. minuti, dok je treći zabio Mohamed Salah u 56. minuti. Egipatski krilni napadač asistirao je Kolumbijcu za oba pogotka te je bio najbolje ocijenjeni pojedinac na utakmici, s ocjenom 8.9. Nakon utakmice komentirao je svoj ugovor s Liverpoolom, koji je ušao u zadnju godinu.

"Ovo je moja zadnja godina u klubu i želim u njoj uživati. Iza mene je dugo ljeto u kojem sam jako puno razmišljao i bio pozitivan. Slobodan sam igrati nogomet. Vidjet ćemo što će se događati sljedeće godine. Nitko u klubu još nije razgovarao sa mnom o produljenju. Moguće je da igram svoju zadnju sezonu tu", rekao je nakon utakmice novinarima 32-godišnji Salah.

Egipćanin je među najboljim igračima koji su u povijesti igrali za Liverpool. Osvojio je s njim Premier ligu te Ligu prvaka. Odigrao je 352 utakmice te zabio 214 pogodaka uz 92 asistencije. U sezoni 2017./2018. bio je najbolji strijelac Premier lige s 32 pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.