Sandra Elkasević: Vidimo se u Los Angelesu za četiri godine

Foto: Profimedia

NAJBOLJA hrvatska atletičarka svih vremena Sandra Elkasević (34) osvojila je broncu na Olimpijskim igrama u Parizu. Našoj diskašici ovo je treća olimpijska medalja nakon dva zlata u Londonu i Riju. Srebro je osvojila Kineskinja Bin Feng, a zlato Amerikanka Valerie Allman.

"Osjećaj je predivan"

Nakon osvajanja bronce Elkasević je izjavila: "Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica "in the field" iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja. Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala.

Ovo je treća medalja za Hrvatsku na Dan pobjede. Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i borit ću se. I rekla sam curama, pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028. - vidimo se. Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem u Top 8, drugi sam baš previše željela. Treći sam išla strpljivo do kraja, mislim da sam mogla baciti 68.50, da sam mogla osvojiti srebro."

Medalju je posvetila majci i svom treneru i suprugu Edisu Elkaseviću te je poručila da ju se još ne može otpisati: "Otpisuju oni mene od 2016. godine. Ja u najboljim godinama, izgledam najbolje na terenu, pa jeste vi ljudi normalni."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.