Šarlija: Ovo je nedopustivo. Moramo hitno nešto mijenjati i promijeniti neke stvari

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUK je izgubio 2:1 od Gorice u osmom kolu SuperSport HNL-a. Splitski klub vodio je do 62. minute golom Zvonimira Šarlije, a Gorica je u posljednjim minutama stigla do pobjede. Za 1:1 pogodio je Dino Štiglec u 85. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Ante Matej Jurić u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Nakon utakmice Šarlija je rekao: "Dugo sam čekao prvi pogodak u dresu Hajduka, ali nažalost neću ga pamtiti. Još jednom smo naivno i glupo poklonili protivniku tri boda. Drugu utakmicu za redom pravimo greške i donosimo odluke koje nisu na razini našeg kluba i naše kvalitete. To je nedopustivo. Moramo hitno nešto mijenjati i promijeniti neke stvari."

"Ovo je jako teško, pogotovo nama domaćima koji osjećamo Hajduk malo više nego stranci. Možda malo više i želimo. Velike ekipe poput Hajduka imaju velike igrače. Na nama je da dignemo ostale momke i što prije preokrenemo ovaj momentum. Idemo pobijediti Lokomotivu i u tri derbija vratiti što smo izgubili u ove dvije utakmice i dalje nastaviti borbu", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.