Schmeichel: Bijesan sam. Nogomet igram 23 godine, a i dalje očito ne znam pravila

Foto: Epa

NJEMAČKA je sinoć u Dortmundu s 2:0 pobijedila Dansku u susretu osmine finala Eura i za polufinale će igrati protiv boljeg iz dvoboja Španjolske i Gruzije. Golove za Elf su zabili Kai Havertz s bijele točke u 53. i Jamal Musiala u 69. minuti. Ipak, nakon utakmice Danci su bili bijesni na suđenje engleskog suca Michaela Olivera. U samo nekoliko minuta tragičar Danske postao je Joachim Andersen.

Andersen tragičar

Najprije mu je u 48. minuti VAR poništio gol zbog milimetarskog zaleđa, da bi nekoliko minuta kasnije isti igrač skrivio penal za Elf zbog spornog igranja rukom. Danski golman Kasper Schmeichel bio je bijesan najviše zbog dosuđenog kaznenog udarca za Njemačku.

Kasper Schmeichel bijesan

"Trenutačno osjećam mješavinu razočaranja, ljutnje i bijesa. To je današnji nogomet. Profesionalno igram nogomet 23 godine, a i dalje očito ne znam pravila. Ofsajd je ofsajd. Može biti veći ili manji, ali ofsajd je ofsajd. Ne znam koliko je tehnologija pouzdana, ali moramo joj vjerovati", rekao je danski vratar pa se dotaknuo penala:

"Stvarno ne znam što je Andersen u onoj situaciji trebao napraviti s rukom. Imam osjećaj da su detalji danas bili na njihovoj strani. Nogomet i razum, to danas ne ide jedno s drugim.''

Njemačka će za polufinale Eura igrati protiv boljeg iz dvoboja Španjolske i Gruzije (21 sat). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.