Schmeichel u suzama izletio sa stadiona, htio je pomoći vlasniku Leicestera

Foto: EPA

NAKON utakmice Premier lige između Leicestera i West Hama, srušio se helikopter vlasnika Leicestera Vichaija Srivaddhanaprabha.

>Kamere ulovile posljednju snimku gazde Leicestera kako uzlijeće sa stadiona

Potvrđeno je da je u helikopteru bio vlasnik engleskog kluba, a ubrzo nakon što se helikopter srušio, na mjesto nesreće stigli su vatrogasci i hitna pomoć.

Golman Leicestera Kasper Schmeichel u trenutku eksplozije bio je na stadionu, a kada je čuo sirene, istrčao je van i vidio helikopter vlasnika kluba u plamenu.

Schmeichel je u suzama potrčao prema mjestu udaljenom 200-tinjak metara od stadiona. Kako prenose engleski mediji, danski reprezentativac je stao ispred olupine helikoptera, uhvatio se za glavu i zaplakao. Htio je i pomoći, no helikopter je u par minuta nestao u plamenu.

Nakon utakmice helikopter je sletio na centar terena, kao i svaki put jer je dolazio po vlasnika Leicestera koji je nakon domaćih utakmica išao u London, no sinoć je posljednji put uzletio sa stadiona u Leicesteru. 

Embed from Getty Images

"Helikopter se vrtio i potom se zabio u tlo kao kamen. Članovi prve momčadi izjurili su sa stadiona u suzama. Na recepciji su svi šutjeli, čuli su se samo jecaji ljudi koji su ostali nakon utakmice", rekao je svjedok za BBC.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.