Senijad Ibričić vraća se iz igračke mirovine

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

JEDAN od najboljih i najomiljenijih igrača Hajduka u ovom stoljeću Senijad Ibričić okončao je svoju igračku karijeru prije dvije godine i odmah uskočio u ulogu sportskog direktora. Najprije je tu dužnost obnašao u slovenskim Domžalama, koje su i posljednji klub za koji je igrao, a proteklu sezonu proveo je u FK Sarajevu.

S klubom iz BiH se razišao ovog ljeta, a sada je potpisao za slovenski Šmartno, klub koji se natječe u petom rangu tamošnjeg nogometa i u kojem će Ibričić ponovo obući kopačke. Karijera ovog 38-godišnjaka započela je u Podgrmeču iz njegovog Sanskog Mosta, a igrao je još za Zagreb, Hajduk, Lokomotiv, Gaziantepspor, Kasımpaşu, Erciyesspor, Vardar, Karşıyaku, Sepahan, Koper i Domžale.

“Prije sam uživao u nogometu kao profesionalac, a sada uživam u druženju kroz igru”, priznala je Hajdukova legenda i otkrila kako još uvijek uživa u ovom sportu. “Nogomet će mi uvijek biti u krvi i od njega ne mogu pobjeći ni u mirovini. Nova je to razina uživanja u rekreativnom i veteranskom nogometu. Veselim se utakmicama, a posebno druženju s ovim dečkima i ekipom. Najviše me privukla vizija kluba i bio sam sretan što sam svojim bogatim iskustvom došao pomoći u razvoju igrača i kluba”, izjavio je Ibričić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.