Shearer o ispadanju Newcastlea u drugu ligu: Bilo je ovo jako bolno

MENADŽER Newcastlea i bivša igračka legenda tog kluba Alan Shearer priznao je kako je njegova momčad zaslužila ispadanje u drugi razred engleskog nogometa.

Newcastleu je u posljednjem kolu na gostovanju kod Aston Ville trebala pobjeda da bi osigurao opstanak, ali “svrake” su poražene 1:0 autogolom Damiena Duffa, što je donijelo neopisivu tugu navijačima kluba.

"Bilo je ovo jako bolno. Osjećaj kada znate da ispadate je užasan. Uživao sam vodeći ovu momčad posljednjih osam tjedana, ali sam se nadao drugačijem završetku", rekao je Shearer koji je momčad preuzeo 1. travnja dogovorivši suradnju s upravom do kraja sezone.

"Ne smijemo se sada žaliti da smo imali nesreće cijele sezone. Ispali smo jer nismo bili dovoljno dobri u svih 38 odigranih utakmica. Velike su promjene potrebne ovoj momčadi, neki igrači trebaju otići, a pojačanja se moraju kupiti. Velike su promjene potrebne, temeljite. Previše se griješilo u klupskoj politici i sada se ispašta za to", dodao je Shearer koji ipak ne zna hoće li i sljedeće sezone sjediti na čelu kluba sa St. James Parka.

"Pitajte me za par dana. Zasad još nisam razmišljao o tome. Nisam još razmišljao o tome. Ovo je sjajan klub sa sjajnim navijačima koji zaslužuju bolje rezultate. Nadam se da će u budućnosti biti nagrađeni za svu podršku koju su pružili klubu", zaključio je Newcastleov menadžer.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.