Šibenik doveo velikog Osijekovog talenta. Navijači Osijeka nezadovoljni

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

OSIJEK je potvrdio odlazak Marina Prekodravca (19) u Šibenik. Podsjetimo, Osijek je jučer šokantno poražen od Šibenika 2:1 na Opus Areni, a danas je objavljen transfer mladog veznjaka. Prekodravac je bio na glasu kao jedan od najvećih talenata Osijekove škole nogometa, a prošle sezone dobivao je prilike kod bivšeg trenera Zorana Zekića.

"Marin Prekodravac više nije igrač NK Osijek. Marine, hvala ti na svemu i sretno u nastavku karijere", kratko je napisao Osijek na svojim društvenim mrežama. S ovim je igračem sporazumno raskinut ugovor, a sa Šibenikom je dogovorena klauzula po kojoj će Osijek dobiti 50 posto od iduće prodaje Prekodravca.

Osijekovi navijači nisu sretni

Prekodravac je proizvod Osijekove škole nogometa, a za seniorsku momčad je odigrao 21 utakmicu te upisao jednu asistenciju. Prema Transfermarktu vrijedi 450 tisuća eura. Ove sezone u prve tri službene utakmice nije bio u konkurenciji. Prvi komentari Osijekovih fanova na društvenim mrežama otkrivaju ogorčenje ovim poslom. "Kakvi stručnjaci u klubu, razjebat će i ono malo što valja", jedan je od najlajkanijih komentara trenutno.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.