Šibenik u Sesvetama ispao iz Kupa; Rijeka, Inter i Istra prošli s minimalnim pobjedama

JEDINI kojem je uspjelo napraviti senzaciju u šesnaestini finala Kupa je Radnik iz Sesveta, koji je s 2:0 eliminirao Šibenik.

Nova je to potvrda loše forme šibenskog prvoligaša, koji je prije samo godinu dana bio nadomak osvajanja Rabuzinova sunca (izgubili u finalu od Hajduka obje utakmice) da bi se ove sezone oprostio od natjecanja već na prvoj prepreci.

Šibenčani nisu jedini koje je gadno namučio klub iz nižeg ranga natjecanja, ali za razliku od njih i Rijeka i Istra 1961 i Inter Zaprešić uspjeli su izboriti prolaz u osminu finala.

Riječani su protiv BSK-a iz Bijelog Brda vodili 2:0 golovima Salčinovića i Alfereza, domaćin je uspio smanjiti, ali ne i i poravnati u neizvjesnoj završnici susreta.



Istra i Inter s minimalnih 1:0 prošli su dalje kod Rudara iz Labina odnosno Vrbovca, a najuvjerljivije je do osmine finala u današnjim utakmicama došao Slaven Belupo, koji se s 4:0 prošetao protiv Graničara u Lazama.

U dvoboju drugoligaša Rudeš je s 2:1 na svom terenu slavio protiv Pomorca iz Kostrene, istim rezultatom HAŠK je izbacio iz daljnjeg natjecanja Hrvatski dragovoljac, a Vinogradar je s 1:0, također pred svojim navijačima, bio bolji od Konavljanina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.