NAVIJAČI

Šibenski navijači i poznata lica dižu cili grad: I Dario Šarić kaže - ne širi paniku

Foto: HNK Šibenik, privatna arhiva, Index, M.Mikulandra

ŠIBENSKI Funcuti u krizi s koronavirusom koja je osjetno pogodila Šibensko-kninsku županiju organizirano su se stavili na raspolaganje sugrađanima koji su sami te im je potrebna bilo kakva vrsta pomoći. Suradnja šibenskih navijača i Crvenog križa rezultirala je i dizanjem raspoloženja "cilom gradu", kako uostalom glasi i jedan od dragih slogana Funcuta.

Snimili su i video u kojem dobro poznata šibenska lica, Dario Šarić i cijela plejada, pozivaju na odgovornost svoj grad. Šibenčani su to odradili uz poruku: "Ne širi paniku, ni dezinformacije, triba nam odgovornost cile nacije."

Također, poruke koje su proteklih dana promovirali navijači mnoge od građana su dirnule i nasmijale.

"Nemoš ne pustit suzu na ovo kad ideš na posal i ovo te dočeka", napisao je na svom Facebook profilu zaposlenik u Crvenom križu i autor slike Marko Mikulandra.

 

Pogledajte video. 

* U svrhu zaštite zdravlja stanovnika Šibenika Funcuti pozivaju sve članove, prijatelje i sve ostale dobre volje da se priključe akciji koja znači jako puno. "Situacija je ozbiljna i zahtijeva da svi koji se uključuju tako i razmišljaju. Svi koji se žele priključiti akciji mogu se javiti na broj 095/862 21 62, gdje će dobiti sve bitne informacije i upute. Sve za Šibenik", poručuju i pozivaju šibenski Funcuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.