Sigura nema u kadru Hajduka za Slaven, a Durdov kreće s klupe. Evo zašto

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

SLAVEN BELUPO u Koprivnici dočekuje Hajduk u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a. Momčad Gennara Gattusa ima priliku pobjedom se odvojiti na četiri boda prednosti ispred Dinama i Rijeke, ali sastav koji vodi Mario Kovačević pokušat će je u tome spriječiti. Slaven je u prošle dvije domaće utakmice pobijedio Dinamo i remizirao s Rijekom pa se nada da može srušiti i vodeću momčad prvenstva. Prvi ovosezonski susret ovih ekipa završio je pobjedom Hajduka na Poljudu 2:1.

Hajduk u ovaj susret kreće sa sljedećim sastavom: Lučić - Hrgović, Uremović, Šarlija, Diallo - Krovinović, Rakitić - Biuk, Kalik, Dajaku - Livaja. U prvih nema Brune Durdova, mladog krilnog napadača koji se pokazao kao najugodnije iznenađenje u ovoj sezoni Hajduka. On u susret kreće s klupe, a kao razlog za to nameće se činjenica da je u posljednjih desetak dana odigrao čak tri utakmice za mladu reprezentaciju Hrvatske te mu Gattuso želi dati šansu da se odmori.

Osim njega, u oči upada još jedan izostanak, a to je onaj Nike Kristiana Sigura, koji uopće nije putovao u Koprivnicu. Njega nema u kadru jer je na subotnjem treningu osjetio bol u preponi, ali ozljeda nije teže prirode te bi kanadski reprezentativac trebao biti spreman već za sljedeće kolo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.